specialismes

Door de unieke samenstelling van de drivers in ons team kunnen we bij TUQR een zeer compleet pakket aanbieden: van marketing en branding en van digitale strategie tot webdevelopment. Daarnaast hebben we de kennis en de tools in huis om onder andere 3D- en 2D-animaties, fotografie en grafische ontwerpen te realiseren. Samen brengen we jouw merk of bedrijf het snelste naar de finishlijn. Bekijk hieronder onze specialismes.

Content & social media

Waarom is content marketing effectief? Wij zijn er bij TUQR van overtuigd dat ieder bedrijf is gebaat bij een goede content marketing strategie. Het is echter geen doel op zich, maar een middel om de bedrijfsdoelstellingen te behalen. Daarom is het belangrijk om een strategie te formuleren die bij het bedrijf past. Dit verschilt uiteraard per vraagstuk. TUQR kan helpen bij het opzetten van een effectieve content strategie. We leggen hieronder verder uit hoe dat in z’n werk gaat.

Lees meerarrow-right
Branding en positionering

Letterlijk betekent branding het vermelden van een merk of bedrijf met als doel de bekendheid van het genoemde merk of bedrijf te vergroten. Feitelijk is branding eigenlijk het bouwen aan uw merk. Het is een vorm van marketing, maar wordt niet per se ingezet om consumenten tot actie over te laten gaan. Het wordt gebruikt om ‘brand value’ te creëren, om je merk waarde te geven.

Een goede branding levert een bedrijf veel op, net zoals een slechte branding funest kan zijn. TUQR weet waar op te letten bij het creëren van een branding, een herkenbare identiteit. Lees er hieronder meer over.

Lees meerarrow-right
Digital marketing & online zichtbaarheid

Het verbeteren van de online zichtbaarheid door middel van digital marketing levert het optimale resultaat op wanneer de branding, identiteit en de strategie van je bedrijf ook op orde zijn. Daarom bieden wij ook het totaalpakket aan met ons team – wanneer je focust op één onderdeel haal je niet het onderste uit de kan. En dat is wel waar wij voor gaan bij TUQR.

Lees meerarrow-right
Web development & webdesign

Waarom is een website zo essentieel? Je site is misschien niet de enige manier om jezelf te presenteren, maar wel één van de belangrijkste. We noemen de site niet voor niets een soort digitaal visitekaartje; consumenten zoeken steeds vaker eerst online naar informatie over je bedrijf. De website is het eerste dat je potentiële klanten zien – een goede eerste indruk is dus belangrijk. TUQR denkt hierin met je mee.

Lees meerarrow-right
Bedrijfsstrategie & identiteit

Creëert jouw organisatie onvoldoende toegevoegde waarde? Hoe verwezenlijk je de corporate missie? En hoe ga je om met digitale disruptie?

Het begint allemaal bij de bedrijfsstrategie. Hier besteden we bij TUQR dan ook ruim de tijd en aandacht aan. Het vaststellen van de (beoogde) identiteit van een bedrijf of merk en het opstellen van een sterke strategie is de basis waar vanuit we een vliegende start kunnen maken. Oftewel: starten op poleposition.

Lees meerarrow-right

HERE COMES

THE BEST PERFORMER

Start with us arrow-right