Web development & webdesign

Waarom is een website zo essentieel? Je site is misschien niet de enige manier om jezelf te presenteren, maar wel één van de belangrijkste. We noemen de site niet voor niets een soort digitaal visitekaartje; consumenten zoeken steeds vaker eerst online naar informatie over je bedrijf. De website is het eerste dat je potentiële klanten zien – een goede eerste indruk is dus belangrijk. TUQR denkt hierin met je mee.

Een goede website is onmisbaar

Een bedrijf zonder website is bijna ondenkbaar in dit digitale tijdperk. Consumenten zoeken een beleving, ze ervaren een bedrijf of merk al gauw als onbetrouwbaar wanneer er geen (goed werkende) website achter zit. Daarnaast brengt een website je veel voordelen:

  • Professionele uitstraling, klanten nemen je bedrijf serieus;
  • De website trekt nieuwe klanten aan;
  • Je kunt je producten en/of diensten duidelijk presenteren;
  • Positieve reviews kunnen worden uitgelicht;
  • De website maakt het eenvoudig om contact op te nemen of meer informatie te verkrijgen;
  • Je kunt data verzamelen over je klanten;
  • De website zet je bedrijf in de (online) markt.

Investering voor de lange termijn

Een aantrekkelijke, duidelijke en goed werkende website is een investering die op zowel korte als lange termijn resultaten oplevert. Zodra de website in de lucht is, bent je vindbaar voor de doelgroep. Op den duur zal je website meer bekendheid en autoriteit krijgen, waardoor de klantenkring wordt uitgebreid en je een nog grotere groep aanspreekt.

Positioneer jezelf sterk in de markt

Een website vervult vele functies, van het begeleiden van de klantreis van je klanten, tot het vergroten van de klantenkring en daarmee ook de omzet. Dat is echter nog niet alles. Een website is het middelpunt van de online zichtbaarheid, al je (social media-)kanalen zullen naar de website verwijzen. Bij TUQR optimaliseren we je website waardoor deze gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk en informatief is. We kijken daarbij niet alleen naar development en design, maar ook naar content. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Kom eens koffie drinken, dan bespreken we de mogelijkheden.

Marie-Laure Pit

Jouw website laten optimaliseren?

Marie-Laure Pit

Digital strategy, founder

laure@tuqr.nl +31 (0)6 82 06 51 61

SEE YOU AT

THE FINISH LINE!

Race with us arrow-right