onze tuqr drive

Sanne: “Ik zocht naar meer uitdaging en afwisseling in mijn werk, en een plek waar ik mezelf verder kan ontwikkelen. Bij TUQR wordt mijn creativiteit en vindingrijkheid geprikkeld en gestimuleerd. Omdat we elke keer andere en nieuwe samenwerkingen hebben, blijft het werk uitdagend en vernieuwend. Dat zorgt ervoor dat ik elke week weer mijn beste prestaties moet geven. Daardoor blijf ik scherp!”

Justin: “Als stagiair heb ik veel mogen leren op het gebied van content en SEO, dit mag ik nu toepassen als parttimer. Het leukste aan werken bij TUQR vind ik het werken in teamverband, de uitdaging en de afwisseling binnen mijn werkzaamheden. De afwisseling en de uitdaging zorgen er bij mij voor dat ik vanaf de start tot aan de finish gemotiveerd blijf!’

Tip voor de ondernemer

Digital marketing kost tijd, het is een groeiproces. Investeer erin en houd het bij, dan volgen de beoogde resultaten vanzelf. De kracht van TUQR is dat we binnen het bedrijf allemaal ons steentje bijdragen aan een project. We zijn allemaal goed in ons eigen gebied, samen vormt dat keer op keer een sterke strategie.

KICKSTART je MARKETING

Wanneer je een samenwerking aangaat met TUQR, beginnen we altijd met een strategische sessie. Hierin analyseren we je huidige positie in de markt, prospects, bedreigingen, kansen, de USP’s van je bedrijf, etc. Voor we een vliegende start kunnen maken met het versterken van je positie, kijken we naar je branding. Dit is namelijk van invloed op de positionering van jouw bedrijf. We werken hierbij nauw samen met de andere teams binnen TUQR om zo de beste resultaten te behalen.

Sanne van Bortel

MEER WETEN OF KENNISMAKEN?

Sanne van Bortel

Content Creator

sanne@tuqr.nl +31 (0)6 82 06 51 28
Justin te Hofstee

MEER WETEN OF KENNISMAKEN?

Justin te Hofstee

Junior Online Marketeer

Justin@tuqr.nl +31 (0)6 82 06 59 60

SEE YOU AT

THE FINISH LINE!

Race with us arrow-right