SEO

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, hiermee houd je je bezig met het optimaliseren van je website. Voornamelijk ben je bezig met het verbeteren van de vindbaarheid op het internet. Het is bijvoorbeeld van belang dat uw website de juiste teksten en trefwoorden bevat. Daarnaast is het ook belangrijk om de juiste combinaties te maken met de woorden (keywords) waarop je wilt gevonden worden. Vraag daarnaast ook een adresvermelding aan bij Google (registreren bij Google Mijn Bedrijf). Dit wordt namelijk ook opgenomen in Google Maps. Er zijn dus verschillende mogelijkheden om goed gevonden te worden op internet. Onze TUQR’s kunnen dit voor je realiseren als marketing bureau in Overijssel.

Social media laten opzetten door een online marketing bureau in Overijssel

Social media bestaan uit meerdere online platformen waar je berichten op kunt plaatsen. Hiermee kun je creatief en actief je marketing uitbreiden. Via social media kun je gemakkelijk en snel de doelgroep benaderen door middel van verschillende uitingen. Het is belangrijk dat je de kanalen actief in werking zet en duidelijk aantoont wie je doelgroep is. Hoe? Je moet de juiste doelgroep volgen, berichten binnen je doelgroep plaatsen, de juiste hashtags gebruiken en je kunt bijvoorbeeld bij je doelgroep interactie zoeken. Je kunt via social media veel kwijt over je bedrijf, de medewerkers, nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf en bijvoorbeeld samenwerkingen met andere bedrijven. Ook kun je via social media kanalen betaalde promotie inzetten, zo krijgt een grotere groep mensen die onder je doelgroep vallen je gepromote berichten zien.

Samenvatting

Veel mensen beginnen hun zoektocht op internet, meestal op Google of op social media. Het is daarom van belang dat je goed vindbaar bent en een goede website hebt met nuttige content erin. Onze TUQR’s kunnen door middel van hun creatieve input en ervaring je website hoger in Google laten ranken. Met onze allround marketing tools van zowel bedrijfsstrategie tot aan social media kunnen wij je bedrijf met zowel interne als externe factoren naar poleposition tillen.

Wil je meer informatie over een samenwerking met ons of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan zeker contact op met ons! Onze TUQR’s zetten zich altijd in voor een langdurige en duurzame samenwerking met klanten. Hopelijk zien we je snel bij ons op kantoor in Haaksbergen of komen wij gezellig langs op locatie!

SEA

SEA is de afkorting van Search Engine Advertising. Met deze dienst kun je betaald adverteren via zoekmachines. Door een advertentie te plaatsen, kun je een grote en specifieke doelgroep aanspreken en jouw producten of diensten laten zien. Via deze advertenties in de zoekmachines kunt je de bezoekersaantallen sterk vergroten. Er zijn verschillende manieren van adverteren, namelijk: Google Adwords, Facebook, Instagram en bijvoorbeeld LinkedIn. Kortom, er zijn veel mogelijkheden om online te adverteren. Wil je dit graag uitbesteden? Neem dan zeker contact op met ons team, wij helpen je graag naar de finish line!

 

Online marketing bureau in Overijssel

Hoe ben je hier terecht gekomen? Door de termen ‘online marketing bureau Overijssel’ in te typen, toont Google een link van onze website. Door pagina’s zoals deze te schrijven hopen wij natuurlijk bovenin de zoekresultaten van Google te verschijnen. Als je nu op onze pagina zit, dan is dat ons redelijk gelukt.

En dat realiseren we ook voor onze klanten. Zowel Nederlandse bedrijven als daarbuiten. Wij helpen bedrijven met het designen van hun website, geven hier invulling aan, helpen bedrijven SEO-technisch goed te scoren en zetten hun social media op. Dus zoek je een allround marketing bureau in Overijssel? Dan ben je bij TUQR meer dan welkom!

Make it happen

To the finish line!

Drive with us arrow-right