Wat kun je verwachten:

 • Stages
 • Wat verwachten wij van jou als stagiaire?
 • Waar moet je aan voldoen?
 • Ervaringen van stagiaires
 • Waarom zou je stage moeten lopen bij TUQR?

Stages

TUQR is een allround marketing bureau daarom kunnen wij verschillende soorten stages verzorgen. Hieronder lichten we kort enkele stages uit die gelopen kunnen worden binnen ons kantoor. Op dit moment komen veel stagiaires binnen van de opleiding marketing & communicatie niveau 4 en volgen enkele TUQR-drivers de opleiding commerciële economie op het Saxion.

Hier een lijst met opleidingen waarmee je onder andere  bij ons aan de slag kunt:

 • Marketing & communicatie (MBO 4)
 • (Junior) accountmanager (MBO 4)
 • Mediavormgever (MBO 4)
 • Journalistiek (MBO & HBO)
 • Commerciële economie (HBO)
 • Creative business (HBO)

Volg jij één van deze opleidingen en ben je nog op zoek naar een leuke, leerzame stage binnen een jong team met creatievelingen? Neem dan even snel contact op.

Wat verwachten wij van jou als stagiaire?

De leefregels van TUQR zijn eigenlijk heel simpel, namelijk: eerlijkheid duurt het langst. Zodra je bij TUQR binnenstapt komt je in een gemoedelijke en fijne werksfeer. Dat proberen we natuurlijk met elkaar ook zo te behouden. Wij zijn open en eerlijk tegenover elkaar en richting onze klanten. Kunnen we een belofte aan de klant niet waarmaken, dan vertellen we dat. Moet ergens een tandje bijgezet worden, dan vertellen we dat.

Als we dat allemaal doen, blijft de lucht zuiver en is werken een feestje.

Wij geloven in vrijheid en verantwoordelijkheid. Fouten maken mag! Lukt het je even niet dan, staan je collega’s in de rij om met je mee te denken. Samenwerken is de key tot succes, wij houden van persoonlijk en gelijkwaardig contact met elkaar en met onze klanten. Ben jij ervan overtuigd dat iets efficiënter, beter of leuker kan? Pak dan door, bespreek het met je collega’s en ga je gang.

Kort samengevat: wij zijn op zoek naar transparante, verantwoordelijke en initiatiefrijke collega’s!

 

Waar moet je aan voldoen als stagiaire?

Eén van de belangrijkste eigenschappen die een stagiaire kan hebben, is leergierigheid. Het is niet erg als je nog niet veel verstand hebt van zaken of ervaring met marketing, daarvoor kom je bij ons. Om te leren! Wij waarderen inzet, initiatief en zelfstandigheid van onze stagiaires enorm. Met deze eigenschappen ga je een geweldige stage tegemoet.

De ervaringen van Anneke en Justin

Justin en Anneke hebben van februari tot juni 2022 stage gelopen bij ons op kantoor. Justin volgt de opleiding Marketing en communicatie niveau 4 op het ROC van Twente en Anneke heeft de opleiding Sport en Business niveau 4 gevolgd op het Johan Cruijff College.

De ervaring van Justin:

In mijn 20 weken stage heb ik veel mogen leren bij TUQR voornamelijk op het gebied van online marketing: sociale media en website optimalisatie, daarnaast ook fotografie. Met de goede begeleiding en vele leerzame opdrachten heb ik mijn kennis uitgebreid en ben ik er klaar voor om mij verder te ontwikkelen.

De ervaring van Anneke:

Mijn ervaring van de stage bij TUQR is eigenlijk een en al goed! Zodra je het kantoor binnenkomt is het net als thuiskomen. Er hangt een fijne gemoedelijke werksfeer, naast het werk is er ook tijd voor gezelligheid met je collega’s. Je wordt direct behandeld als een gelijke collega, natuurlijk moet je veel nieuwe dingen leren. Ik vind dat je bij TUQR de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als je meer of minder uitdaging wilt in je werk kun je dit aangeven en dan word er direct gekeken naar oplossingen. Ik ben super blij dat ik voor TUQR heb gekozen als mijn eindstage adres. Zeker een aanrader!

Waarom zou je bij TUQR stage moeten lopen?

Ten eerste vanwege het supergezellige team, natuurlijk. Maar vooral omdat je hier ontzettend veel kunt leren, je ontwikkelt allerlei eigenschappen en vaardigheden als je hier stageloopt. Op het gebied van marketing, maar ook op sociaal en persoonlijk vlak. De opdrachten zijn ontzettend uiteenlopend. En sluit je de stage goed af, dan is er een goede kans dat je hier mag blijven werken.

Lijkt jou het ook leuk om bij ons stage te lopen? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste leerlingen. Neem contact op voor een gesprekje!

We helpen je van

start tot finish