The finish line is just the beginning of a whole new race

Vastzitten in structuren en dingen die moeten, is niks voor mij. Maar wel zelf koers bepalen. Samenwerken met onze specialistische teams om ons ultieme doel te behalen. Ik wil dat iedere klant ons pand verlaat met een gevoel van, wow kan dat?  

Na het afronden van mijn studie en aanvullende studieprogramma’s, deed ik tijdens mijn werk als marketing verantwoordelijke bij Mees van den Brink veel inspiratie op. Nachtenlang was ik bezig met het uitdenken van nieuwe concepten. Alle kennis die ik op deed wil ik graag breder inzetten, en bedrijven helpen met de transitie naar het digitale heden.  

Ik kwam erachter dat veel bedrijven de digitale en offline marketing mogelijkheden nog lang niet optimaal benutten, de trots van de ondernemer en de kracht van het bedrijf werd niet doorvertaald in de (online) positionering. Daar wilde ik iets aan doen. Dankzij de samenwerking met Bob van den Brink. Bob brengt een enorme kennis mee als het gaat om bedrijfsstrategie, ondernemerskennis en veerkracht. Dankzij hebben we een fantastisch team weten samen te stellen, mensen waar we ontzettend trots op zijn. Onze drivers. 😉

Op 29 oktober gaan we onze nieuwe locatie openen, save the date! We zijn al actief in het nieuwe kantoor aan de Tolstraat 4 te Haaksbergen. 

We zijn open! Tolstraat 4, Haaksbergen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TUQR (@tuqr_marketing_creators)

Waarvan de naam TUQR?

Niet alleen omdat het onze roots verkapt, we zijn namelijk allemaal tukkers. Maar daarnaast met waardering voor de revolutionaire raceauto Tucker. Een baanbrekend ontwerp, met de meest innoverende elementen. Hoewel de auto nooit zijn weg naar de markt heeft weten te vinden, heeft deze voor een bijzondere tendens gezorgd.  

Deze verkapte metafoor zegt precies datgene wat wij nastreven; Er is maar één positie, dat is polepositie! Wij willen jou onderdeel maken van de digitale wereld van morgen. Met waardering voor het fundament maken wij de finishing touch, are you on track? 

Innoveren zit in onze naam

Naast strategie, positionering, branding,  (motion) graphic design, digital marketing, content strategien hebben we ons gespecialiseerd in interaction design en het creëren van interactieve websites die verbluffen.  

“Interaction Design is het creëren van een dialoog tussen een persoon en een product, digitaal systeem of dienst. Deze dialoog is zowel fysiek als emotioneel van aard en manifesteert zich in de wisselwerking tussen vorm, functie en technologie zoals die in de loop van de tijd wordt ervaren.” 

Wij willen aan dromen bouwen

Voor iedere website die we ontwerpen, dragen wij een respectievelijk bedrag af aan Make a Wish. Waarom? Zoals de titel al zegt willen wij met onze gedreven teams aan dromen bouwen. Naast dat wij maatschappelijk ondernemen belangrijk vinden, past dit doel bij onze corporate mission. Make a Wish laat dromen uitkomen voor jonge patiënten en hun omgeving. Zodat zij weer hoop en vertrouwen krijgen. Met als doel; Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt. Een doel dat wij op handen dragen.  

 

Marie-Laure Pit

MEER WETEN OF KENNISMAKEN?

Marie-Laure Pit

Digital Strategy, Founder Lees meer over dit team

laure@tuqr.nl +31 (0)6 82 06 51 61

SEE YOU AT

THE FINISH LINE!

Race with us arrow-right