Brand & Design

Maak kennis met Levi, onze 3D-artiest en motion graphic designer, en Rachel, onze grafische ontwerper. In samenwerking met team Content en Marketing leveren ze een totaalplaatje voor uiteenlopende doeleinden. Hun gecombineerde capaciteiten zorgen voor overtuigende content die uw bedrijf eruit laat springen. Al uw visuele uitingen zijn in goede handen bij dit team.

ONZETUQRDRIVE

Iedereen heeft maar één keer de kans om de perfecte eerste indruk achter te laten. Levi en Rachel van team Design zorgen ervoor dat jouw merk op het netvlies van jouw potentiële klant gedrukt zal staan. Met onze kennis, ervaring en drive zorgen we er keer op keer voor de perfecte balans tussen online en offline media. Samen zorgen wij ervoor dat jij een helder verhaal hebt dat ondersteund wordt met visuele uitingen waardoor jij jezelf onderscheidt op de markt.

TIP VOOR DE PROSPECTS

Het onmogelijke is mogelijk! Denk niet bij voorbaat dat jouw idee niet uitgevoerd kan worden. Samen met onze specialisten zorgen we ervoor dat elk idee er toe doet en dat elk verhaal verteld kan worden.

Marketing is enorm in opmars, het wordt steeds belangrijker online vindbaar te zijn. Daarnaast zijn er ook bedrijven die het jaren zonder marketing hebben gedaan, die bedrijven moeten in de meeste gevallen nog overtuigd worden van de kracht van marketing. In de toekomst zien wij het belang van online marketing alleen nog maar toenemen.

Word zichtbaar

De uitstraling en de identiteit van je bedrijf maken samen een marketing kickstart. Met 3D-technieken en motion graphic designs bedenk je je eigen wereld en je eigen verhaal. Jij bent de creator! Breng met een compleet vernieuwde huisstijl, animatievideo’s en signing je bedrijf op het podium. Neem contact op met Levi voor meer informatie over 3D en motion graphic design.

Levi Bosman

MEER WETEN OF KENNISMAKEN?

Levi Bosman

3D & Motion Graphic Design Lees meer over dit team

levi@tuqr.nl +31 (0)6 82 06 46 85

SEE YOU AT

THE FINISH LINE!

Race with us arrow-right