The finish line is just the beginning of a whole new race

Het is zover! TUQR – marketing creators opent haar deuren. Marketing heeft mij altijd gefascineerd, maar als ondernemer bleef marketing voor mij altijd ontastbaar. Wanneer doe je het goed; wat moeten wij veranderen, waarom krijg ik niet de traffic die ik verwacht en blijft de online omzet achter? ‘ Marketing hoeft niet moeilijk te zijn’ dat heeft Marie-Laure mij geleerd en dit willen wij bij TUQR je graag laten zien.

Samen met Marie-Laure en ons team van specialisten zijn we de uitdaging aangegaan en sinds deze maand gestart met een innoverend en baanbrekend marketingbureau. Naast strategie, positionering, branding, (motion) graphic design, digital marketing, content strategieën hebben wij ons gespecialiseerd in interaction design en het creeren van interactieve websites die verbluffen.

We zijn open! Tolstraat 4, Haaksbergen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TUQR (@tuqr_marketing_creators)

Waarvan de naam TUQR ?

Niet alleen omdat het onze roots verkapt, we zijn namelijk allemaal tukkers. Maar daarnaast met waardering voor de revolutionaire raceauto Tucker. Een baanbrekend ontwerp, met de meest innoverende elementen. Hoewel de auto nooit zijn weg naar de markt heeft weten te vinden, heeft deze voor een bijzondere tendens gezorgd.  

Deze verkapte metafoor zegt precies datgene wat wij nastreven; Er is maar één positie, dat is polepositie! Wij willen jou onderdeel maken van de digitale wereld van morgen. Met waardering voor het fundament maken wij de finishing touch , Are you on track? 

Innoveren zit in onze naam

Naast strategie, positionering, branding,  (motion) graphic design, digital marketing, content strategien hebben we ons gespecialiseerd in interaction design en het creëren van interactieve websites die verbluffen.  

“Interaction Design is het creëren van een dialoog tussen een persoon en een product, digitaal systeem of dienst. Deze dialoog is zowel fysiek als emotioneel van aard en manifesteert zich in de wisselwerking tussen vorm, functie en technologie zoals die in de loop van de tijd wordt ervaren.” 

Wij willen aan dromen bouwen

Voor iedere website die we ontwerpen, dragen wij een respectievelijk bedrag af aan make a wish. Waarom? Zoals de titel al zegt willen wij met onze gedreven teams aan dromen bouwen. Naast dat wij maatschappelijk ondernemen belangrijk vinden, past dit doel bij onze corporate mission. Make a wish laat dromen uitkomen voor jonge patiënten en hun omgeving. Zodat zij weer hoop en vertrouwen krijgen. Met als doel; Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt” Een doel dat wij op handen dragen.  

 

Bob van den Brink

MEER WETEN OF KENNISMAKEN?

Bob van den Brink

Strategy, Founder Lees meer over dit team

bob@tuqr.nl +31 (0)6 55 15 33 26

SEE YOU AT

THE FINISH LINE!

Race with us arrow-right