Content creator

Maak kennis met Justin, onze junior marketeer, Lisa, onze Allround marketeer, Anneke, onze Online marketeer en Sanne, onze content creator. In samenwerking met team Design leveren ze een totaalplaatje voor uiteenlopende doeleinden. Hun gecombineerde capaciteiten zorgen voor overtuigende content die uw bedrijf eruit laat springen. Uw marketing, social media strategie en online zichtbaarheid zijn in goede handen bij dit team.

MEETONZE ANNEKE

Op dit moment is onze driver Anneke online marketeer binnen het TUQR team. Anneke is verantwoordelijk voor de online content van TUQR zelf, maar ook van verschillende klanten. Onder het aspect ‘content’ valt niet alleen het schrijven van teksten en het verzinnen van scherpe slogans. De taken binnen de online marketing zijn afwisselend, maar vooral breed. Voordat je start met het creëren van content voor een organisatie, kijk je eerst welke tone of voice bij de organisatie past. Je start met een brainstorm sessie en werkt vervolgens verder met enkele ideeën. Door middel van een social media post, website of een ander online platform probeer je de specialiteiten van een organisatie zo goed mogelijk te profileren. Het doel is dat je de content er aantrekkelijk uitziet voor zowel een nieuwe klanten als bestaande klanten.

OPVALLEN IN DE DIGITALE WERELD

Hoe kun je een organisatie laten opvallen binnen de digitale wereld? Dat is een vraag marketeers dagelijks bezighoudt. Het online zetten van interessante content, gericht op de juiste target audience, de juiste tijden en dat kleine extraatje, is iets wat onmisbaar is in deze tijd. Wil jij opvallen binnen het grote online wereld? Ga dan goed op onderzoek uit waar jouw online kansen liggen! Elk bedrijf heeft zijn eigen tone of voice, door je tone of voice goed in het daglicht te plaatsen kun je je onderscheiden. De standaard quotes als ‘’Wij verzorgen een goede service’’ en ‘’Producten en diensten van hoge kwaliteit’’ zijn tegenwoordig een cliché, een dooddoener, een nietszeggende qoute. Het is juist zo belangrijk om die unieke feeling ook aan de buitenwereld te laten zien door middel van passende content.

ANNEKE'S DRIVE

Wat vind ik nu het leukste om te doen in de online marketing? Ik vind het leuk om content te creëren, zowel voor social media, websites als blogs. De combinatie tussen een aantrekkelijke Visual en een pakkende tekst vind ik het leukst om te creëren. Daarnaast vind ik het mooi dat je direct kan zien of een content creatie daadwerkelijk aanslaat bij je target audience.

Anneke Thuinte

MEER WETEN OF KENNISMAKEN?

Anneke Thuinte

Online Marketeer Lees meer over dit team

anneke@tuqr.nl

SEE YOU AT

THE FINISH LINE!

Race with us arrow-right