Waarom 2D en 3D inzetten als makelaar, architect of projectleider?

Een 3D-visualisatie geeft een unieke kijk op hoe een woning eruitziet na een verbouwing of nadat de bouw is afgerond. Daarnaast kan een 3D-visualisatie ook helpen bij vraagstukken zoals: wat is de beste plek voor de gashaard? Of welk effect heeft een tussenmuur? Kortom, na het zien van een 3D-presentatie kunnen er knopen worden doorgehakt.

2D en 3D-presentaties
2D plattegronden

2D plattegronden

Breng vastgoed in beeld. Het klinkt erg voor de hand liggend, maar een duidelijke plattegrond met een frisse look en feel helpt bij het inzichtelijk maken van een gebouw.

3D-impressies

3D-impressies

Toon de verschillende mogelijkheden bij bouw en/of verbouwing en verbluf met indrukwekkende 3D renders. Ook 3D plattegronden behoren tot de mogelijkheden, deze zijn visueel en bieden een helder overzicht.

Interieur 3D-impressies voor stylisten en binnenhuisarchitecten

Presenteer je ontwerp op een unieke manier dankzij een 3D-interieur impressie. Er kunnen eenvoudig aanpassingen in kleur van het behang, de vloer, of andere elementen worden gedaan. Aan de hand van een moodboard kan een 3D-impressie worden gemaakt. Zo krijgt de sfeer die een stylist voor ogen heeft, een eigen uiting. 

Impressies voor consumenten; wil je jouw huis verkopen en de mogelijkheden laten zien?

Wij kunnen van elke ruimte in uw huis een interieurimpressie maken.

Voorbeelden van 3D-impressies zijn:

  • Woonkamer;
  • Keuken;
  • Slaapkamer;
  • Badkamer;
  • Kantoor.

Leegstaande woning en toch een impressie van de mogelijkheden?

Bij het verkopen van leegstaande woningen zijn (3D) interieurimpressies het ideale marketing middel. Je krijgt fraaie afbeeldingen waarin je alle mogelijkheden van een ruimte kunt laten zien. 3D biedt de mogelijkheid om alle potentie van een ruimte te laten zien, je kunt aanpassingen in indeling of interieur eenvoudig doorvoeren. Daarnaast is dit ook uitermate geschikt voor woningen met een verouderd interieur, dergelijke woningen kunnen worden getoond met een moderne inrichting zonder dat er eerst hoge investeringen moeten gedaan worden in een interne verbouwing.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

LET'S GET

STARTED NOW!

Lees meer arrow-right