Content creator

Maak kennis met Justin, onze junior marketeer, Lisa, onze Allround marketeer, Anneke, onze Online marketeer en Sanne, onze content creator. In samenwerking met team Design leveren ze een totaalplaatje voor uiteenlopende doeleinden. Hun gecombineerde capaciteiten zorgen voor overtuigende content die uw bedrijf eruit laat springen. Uw marketing, social media strategie en online zichtbaarheid zijn in goede handen bij dit team.

MEETONZE TUQR DRIVER

”Momenteel is ze allround marketeer binnen het TUQR team. Binnen haar takenpakket valt onder andere: het verzorgen van content. Content is overal, niet alleen in tekst. Hierdoor zijn de taken afwisselend, maar vooral ook breed. Vandaar ook de naam: ‘’Allround’’. Ik kijk allereerst welke content bij de klant past en welke feeling uitgestraald moet worden. Dit begint met een goeie brainstormsessie en eindigt met een klik op de knop om de content te delen. Ik denk graag creatief mee en ik zorg voor de kers op de taart. Dit doe ik door een Social media post, website of fysieke uiting een extra sparkle te geven. Deze sparkle creër ik door middel van grafische vormgeving. Hierdoor komt een bedrijf veel beter uit de verf. Het doel is dat de content er aantrekkelijk uitziet voor zowel een nieuwe gebruiker, als de eindgebruiker.

SPARKLE AND SHINE

Het plaatsen van interessante content, gericht op de doelgroep en een extra sparkle, is iets wat onmisbaar is in deze tijd. Hierdoor kun je opvallen binnen het grote (online) aanbod en laat je de bedrijfsidentiteit zien. Elk bedrijf heeft namelijk haar eigen feeling en door deze te laten zien kun je je onderscheiden. Vaak hoor je een bedrijf alleen zeggen: ‘’de sfeer is hier gezellig’’ of ‘’wij zorgen voor een goede service’’. Maar het is juist zo belangrijk om die unieke feeling ook aan de buitenwereld te laten zien door passende content. Hierdoor gaat het bedrijf leven en kun je het publiek aanspreken. Daarnaast type ik ook graag verschillende teksten. Of dit nu een zinnetje is bij een Social media post of een hele blog, ik type er graag op los. Ook hierin is het belangrijk dat die unieke feeling, met een sparkle, terugkomt.”

SAMENWERKING METTUQR

Wanneer je een samenwerking aangaat met TUQR, beginnen we altijd met een strategische sessie. Hierin analyseren we uw huidige positie in de markt, prospects, bedreigingen, kansen, de USP’s van je bedrijf, etc. Voor we een vliegende start kunnen maken met het versterken van je positie, kijken we naar uw branding. Dit is namelijk van invloed op de positionering van jouw bedrijf. We werken hierbij nauw samen met de andere teams binnen TUQR om zo de beste resultaten te behalen.

Lisa Vaanholt

MEER WETEN OF KENNISMAKEN?

Lisa Vaanholt

Allround Marketeer Lees meer over dit team

lisa@tuqr.nl +31 (0)6 21379927

SEE YOU AT

THE FINISH LINE!

Race with us arrow-right